sc_verde_logo.png
Tennis legends keren terug op Curaçao

Tennis legends keren terug op Curaçao

Curaçao Tennis Legends keert van 22 tot en met 24 november terug op Curaçao. De voormalig Nederlandse tennistoppers Paul Haarhuis, Jacco Eltingh en Sjeng Schalken krijgen net als vorig jaar gezelschap van de Franse publiekslieveling Henri Leconte, terwijl ook de Ecuadoriaan Nicolás Lapentti en de Zuid-Afrikaan Wayne Ferreira zich bij de Nederlanders voegen. Daarnaast staan er opnieuw clinics voor de Curaçaose jeugd op het programma. 

Meer dan tennis

De Curaçao Tennis Legends staan dit jaar gepland op 22, 23 en 24 november. De wedstrijden worden opnieuw gespeeld bij Santa Barbara Beach & Golf Resort in Nieuwpoort. “Maar het evenement is meer dan tennis”, benadrukt toernooidirecteur Eric Kersten. “We gaan zorgen dat het publiek vermaakt wordt. Uiteraard met mooi spel van onze zes tennistoppers, maar ook met fijne muziek en lekker eten.”

F00Curacao Tennis Legends Emmabrug.jpg

Eiland in beweging

Volgens toernooidirecteur Eric Kersten moet Curaçao Tennis Legends bovendien een impuls geven aan heel het eiland. Van ondernemers tot kinderen die het thuis minder breed hebben. “Voor het lokale bedrijfsleven vormt het evenement een unieke netwerkmogelijkheid. Daarnaast gaan we opnieuw clinics geven op het eiland. We willen de jeugd op Curaçao stimuleren om te bewegen en kinderen laten proeven van de tennissport.”

Locaties clinics

De clinics voor de lokale jeugd worden gehouden op verschillende locaties op Curaçao, zoals op het Brionplein in Willemstad en op de tennisvelden van het resort in Nieuwpoort. Maar de organisatie zoekt ook nog naar andere geschikte plekken en ideeën om de jeugd bij het evenement te betrekken. Eric Kersten: “Het moet een feest worden voor heel Curaçao en al haar inwoners."

‘2.5 miljoen gulden in rook op’  Selikor schrijft verbrandingsoven af

‘2.5 miljoen gulden in rook op’ Selikor schrijft verbrandingsoven af

0